//seek the beauty in,...

December 26, 2015




"Vision is the art of seeing what is invisible to others." Jonathan Swift

   Lijepo je kada putuješ, a još je ljepše kada sva osjetila, osjećaje dobivena predivnim iskustvom pretvoriš u  introvertnu simboliku koja za tebe ima posebno značenje ,te u kreativnost. Spoj svega toga omogućuje ti da u konačnici dobiješ formu koja te oblikuje i omogućava ti da unatoč svojoj različitosti stojiš , gledaš svijet svojim očima, a opet sa druge strane bez ostalih i njihovih pogleda svijet ne bi bio u potpunosti skladan.

  Ovako stajalište, te jedna od mojih introvertnih projekcija proizašla je iz trodnevnog promatranja ogoljenih stabala,...kojima se jednostavno divim. Jedan od mojih pogleda zamrznuo je sliku mješovitih stabala,...što ogoljenih , nepravilnih, naoko grubih, te savršenih zimzelenih. Ljepota te zamrznute slike bila je upravo u toj mješovitosti, različitosti,....jedno bez drugog ne bi stvorili tako lijepu sliku. 
Poanta bi bila,...stajati u svoj svojoj različitosti i gledati svijet drugačijim očima, a opet biti dio većine ,ne samo da izaziva ljepotu, već zadovoljstvo i mir.

Cijelu kratku priču možete pogledati preko aplikacije "STELLER".

love

Anita


Post a Comment

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.