//VISUAL STORYTELLER

October 5, 2017




//VISUAL STORYTELLER

  •   U danasnje vrijeme kada smo prebombardirani, svakakvim stvarima, infirmacijama od kojih su većinom negativne i kada nam je toliko toga dostupno, a mi opet ne znamo što bi , kako bi, s čim i s kim,....mogu reći da sada i iz ove perspektive da je jako tesko ostati svoj, dosljedan.
    Već 5 godina koristim Instagram, to je moje malo mjesto gdje vizualiziram svoje svakodnevne trenutke, snove, misli. Inspirirana lijepim pozitivnim feedback-om drage @anitaradovcic urednice @jolie.hr, te svim pozitivnim komentarima na stranici, @la_petit_helena @majaimore , te posebno inspirirana komentarom "nenametljiv feed"drage Antonele @missizz_lala , odlučila sam se za ovaj dugi post.
    "Nenametljiv feed", nenametljivost jest odlika koju vezujemo uz jednostavnosti koja, nadam se kod nas ulazi na mala vrata. I stoga voli strastveno, ali nenametljivo, radi ono što voliš dosljedno ali nenametljivo, živi i budi svoj, i svojim ludilima nemoj ugrožavati druge,... budi inspiracija i budi inspiriran,...instagram mreža ima dovoljno mjesta za sve pozitivne, ali i za nenametljive.

love


Post a Comment

Latest Instagrams

© SIMPLICITY. Design by FCD.